Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

EDITORIAL: La nova etapa de LO CAMPUS DIARI amb nova redacció nacional a les Terres de l’Ebre

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Simultàniament que la redacció nacional d’aquest digital LO CAMPUS DIARI ha canviat de població i converteix Camarles com la capital catalana de la premsa independent universitària i escolar, hem preparat uns canvis interns del diari electrònic molt significatius.

Canvis dels equips estables de periodisme cooperatiu amb noves “antenes de comunicació” de voluntariat a nous centres d’educació, tant escolars com universitaris. Amb noves “antenes” a Tortosa, L’Aldea, L’Ametlla de Mar, L’Ampolla, Deltebre, Amposta, Sant Carles de la Ràpita i Sant Jaume d’Enveja.    

I noves aportacions de continguts:

Augmentem la informació i l’anàlisi de noves Universitats i ens reforcem incorporant amb més detall la Formació Professional, la Formació Agrària i la Formació de la Mar.

Sectorialment LO CAMPUS DIARI apostem per reforçar l’Espai de CULTURA, creant un apartat específic de Llengua Catalana; potenciant el Projecte “UNIVERSITAT CREATIVA” com a Plataforma Multimèdia de Difusió de les Produccions Creatives Pròpies de les Universitats de Parla Catalana; i arribant a uns acords de col·laboració amb el digital “SONOGRAMA MAGAZINE”, especialitzat en música.

També reforcem un altre aspecte de la nostre línia editorial, que és difondre la solidaritat i no només en genèric, sinó aportant el dia a dia dels perills i riscos dels acadèmics del món i aportant Memòria Democràtica per informar i no oblidar.

La Resiliència Climàtica també entra amb força a LO CAMPUS DIARI i això lliga en singularitzar dos territoris per nosaltres importants: les comarques del Delta de l’Ebre i un País, que és la “Val d’Aran”.

LO CAMPUS DIARI és un producte cultural pensat, creat i editat per una associació cultural aranesa: VIVÈNCIA ARANESA, que a traves dels seus “programes, projectes i activitats” en fa confluir i desenvolupar en aquest digital dos dels seus programes: el Programa Loïs Alibert dedicat a la intervenció als mitjans de comunicació i especialment a la premsa universitària, i el Programa Víctor Balaguer de difusió d’Aran a l’exterior. 

I per últim, per aquesta nova arrencada de LO CAMPUS DIARI volem encara més, potenciar la internacionalització de les nostres informacions i opinions. Potser molt útil conèixer les ofertes acadèmiques mundials i les corrents de pensament actuals sobre els estudis universitaris.

El gener de 2013 va començar dia a dia: LO CAMPUS DIARI, avui quasi 10 anys després, hem fet un rellançament global de la publicació, que esperem que agradi als nostres lectors. Però sobretot volem aconseguir ser una potent COMUNITAT DE DEBAT sobre temes educatius, de tots nivells. •

+++

IMATGE: Escultura “El lector de l’Odissea” (2000) de Paco Morales. Instal·lada al passeig de l’Arenal de l’Ampolla.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere