Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La II Jornada de la Universitat d’Andorra Solidària estarà dedicada a la salut mental (25 d’abril)

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

El proper 25 d’abril, la Universitat d’Andorra celebrarà la II Jornada UdA Solidària, que enguany servirà per recaptar fons per a la salut mental. Sota el lema “Mens sana in corpore sano”, la iniciativa està organitzada per la comissió UdA Solidària i es dirigeix a tota la comunitat universitària.

El programa començarà amb una jornada esportiva, amb la col·laboració de LAUesport, que comptarà amb un torneig de futbol sala i un altre de pàdel, a més d’una classe magistral de zumba a la plaça de la Germandat. Posteriorment, les activitats es traslladaran a la sala d’actes de la Universitat d’Andorra, on s’ha organitzat un esmorzar i una taula rodona amb diferents associacions i especialistes en la temàtica per parlar sobre els reptes de la salut mental.

A la taula rodona hi participaran Sandra Cano, de l’Associació en Defensa del Jovent en Risc d’Andorra; Rosa Lluis, de l’Associació de Familiars per a la Salut Mental a Andorra; Eva Tenorio, del Projecte Vida; Carlos Mur, cap del Servei de Salut Mental del Servei Andorrà d’Antenció Sanitària (SAAS); Pere Bonet, assessor del Ministeri de Salut, i representants del Servei d’Acompanyament a l’Estudiant i al Personal (SAEP) i del Servei d’Orientació i Coaching (SOC) de l’UdA.

La comissió UdA Solidària, formada tant per membres del personal com per estudiants, té com a objectius activar la solidaritat i la cooperació de la comunitat universitària, promoure el voluntariat universitari i donar suport a projectes d’entitats sense ànim de lucre.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere