Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

L’exrector de la Universitat Ramon Llull, Josep Maria Garrell, nou president de l’Associació Europea d’Universitats (EUA)

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

L’Assemblea General de l’Associació Europea d’Universitats (EUA), celebrada a Gdańsk (Polònia), va elegir (20/04/2023) el candidat de “CRUE – Conferencia de Rectores de las Universidades Españolas”, Josep Maria Garrell, com a nou president per als quatre anys vinents (2023-2027). Garrell, que concorria a aquestes eleccions juntament amb la britànica Janet Beer (Universitat de Liverpool) i la sèrbia Ivanka Popović (Universitat de Belgrad), ha obtingut més del 70% dels vots.

En el transcurs de la mateixa Assemblea han estat també elegits cinc nous membres del Board de l’EUA: Vicent Blondel (Universitat de Lovaina); Marcin Palis (Universitat de Varsòvia), Astrid Söderbegh Widding (Universitat d’Estocolm), Maurizio Tira (Universitat de Brescia), Wim van de Donk (Universitat de Tilburg). El nou equip liderat per Garrell iniciarà el mandat a principis de juliol.

El candidat de “CRUE – Conferencia de Rectores de las Universidades Españolas” i rector de la Universitat Ramon Llull (2012-2022), que fins ara formava part de la Junta o Board de l’EUA, relleva l’irlandès Michael Murphy per dirigir aquesta associació integrada per més de 850 institucions i organitzacions d’Educació Superior de 49 Estats europeus, entre les quals hi ha 35 conferències de rectors i rectores.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere