Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Escoles Agràries de Catalunya: Obert el període de preinscripcions als cicles formatius pel curs acadèmic 2023 – 2024

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Fins al 15 de maig es realitzaran les preinscripcions als cicles formatius de grau mitjà i del 26 de maig a l’1 de juny, als de grau superior

Les Escoles Agràries del Servei de Formació Agrària (SFA) del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya obren un nou període de preinscripcions als cicles formatius que imparteixen.

Els estudiants que estiguin cursant quart d’ESO i vulguin estudiar un cicle formatiu de grau mitjà podran realitzar la preinscripció del 12 al 18 d’abril, i la resta d’alumnat, podrà sol·licitar la preinscripció del 9 al 15 de maig.

Els que vulguin cursar un cicle formatiu de grau superior podran realitzar la preinscripció del 26 de maig a l’1 de juny. Les matriculacions als cicles formatius de grau mitjà es duran a terme del 3 al 7 de juliol i les de grau superior, del 19 al 24 de juliol.

Tot el procés de sol·licitud de preinscripció als cicles formatius es fa en línia, i es pot realitzar en format electrònic o en suport informàtic, tal com es detalla a la pàgina web Preinscripció del Departament d’Educació.

Les Escoles Agràries ofereixen un total de 13 cicles formatius de grau superior, que se centren en diferents camps d’aprenentatge: la producció agroecològica, el paisatgisme i el medi rural, la gestió forestal i del medi natural, la indústria alimentària, la vitivinicultura, el màrqueting i la publicitat aplicats al món de l’enologia i la ramaderia i l’assistència en sanitat animal.

Pel que fa als de grau mitjà, ofereixen 11 cicles formatius de diversos sectors: la producció agroecològica, la producció agropecuària, el sector de l’elaboració dels olis d’oliva i els vins, l’aprofitament i la conservació del medi natural i les activitats eqüestres.

Aquests estudis es caracteritzen per oferir una formació professional personalitzada, pràctica i en permanent adaptació a les noves tendències i necessitats del sector, gràcies a la configuració de grups reduïts d’alumnat, l’alta qualificació i tecnificació dels equips directius i del professorat, les diverses col·laboracions que estableixen amb empreses i professionals en actiu del sector, les visites tècniques a empreses i explotacions agropecuàries i el preu públic dels estudis. A més a més, són cicles formatius amb un índex d’inserció laboral molt alt, ja que les empreses del sector manifesten de forma recurrent la necessitat de comptar amb professionals qualificats.

Fotografia: Façana de l’Escola Agrària de Gandesa.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere