Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Comissió Europea: Convocatòria de les “Horizon – MSCA Postdoctoral Fellowships 2023”

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

S’han convocat les “Horizon – MSCA Postdoctoral Fellowships 2023” dins del Programa HORIZON (Horizon Europe Framework Programme). El dia final de la convocatòria és el 13 de setembre de 2023 (a les 17 hores / Temps de Brussel·les).

Resum de la descripció del tema

S’espera que els resultats del projecte contribueixin als resultats següents:

Per a becaris postdoctorals:

-Augment del conjunt d’habilitats i competències de recerca i transferibles, que condueixen a una millora de l’ocupabilitat i de les perspectives de carrera dels becaris postdoctorals de MSCA dins de l’àmbit acadèmic i més enllà;

-Noves mentalitats i enfocaments del treball en R+I forjats a través de l’experiència internacional, intersectorial i interdisciplinària;

-Millorar les capacitats de treball en xarxa i de comunicació amb companys científics, així com amb el públic en general, que augmentarà i ampliarà l’impacte de la recerca i la innovació.

Per a les entitats participants:

-Augment de l’alineació de les condicions de treball dels investigadors d’acord amb els principis establerts a la Carta Europea de l’Investigador i el Codi de conducta per a la contractació d’investigadors;

-Millora de la qualitat i la sostenibilitat de la formació i la supervisió de la recerca;

-Augment de l’atractiu global, la visibilitat i la reputació de les organitzacions participants;

-Capacitat i rendiment més forts d’R+I entre les organitzacions participants; millor transferència de coneixement;

-Retroalimentació periòdica dels resultats de la recerca en ensenyament i educació a les organitzacions participants.

Àmbit:

S’oferiran beques a investigadors excel·lents que realitzin mobilitat internacional. Les sol·licituds es faran conjuntament per l’investigador i un beneficiari del sector acadèmic o no acadèmic.

Les beques postdoctorals poden tenir lloc a Europa (és a dir, en un Estat membre de la UE o en un país associat a Horizon Europe) o en un tercer país no associat a Horizon Europe:

-Les beques postdoctorals europees estan obertes a investigadors de qualsevol nacionalitat que vulguin participar en projectes d’R+I venint a Europa des de qualsevol país del món o traslladant-se a Europa. La durada estàndard d’aquestes beques ha de ser d’entre 12 i 24 mesos.

-Les beques postdoctorals globals estan obertes a ciutadans europeus o residents de llarga durada que vulguin participar en projectes d’R+I amb organitzacions fora dels estats membres de la UE i dels països associats a Horizon Europe. Aquestes beques requereixen una fase de sortida d’un mínim de 12 mesos i un màxim de 24 mesos en un tercer país no associat, i una fase de retorn obligatòria de 12 mesos a una organització d’acollida amb seu a un Estat membre de la UE o un país associat a Horizon Europe.

S’apliquen condicions específiques d’elegibilitat a les beques postdoctorals de MSCA en les àrees de recerca cobertes pel programa de recerca i formació d’Euratom 2021-2025.

WEB OFICIAL de les “Horizon – MSCA Postdoctoral Fellowships 2023” … clicar aquí

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere