Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

El curs escolar a les Illes començarà l’11 de setembre i s’acabarà el 21 de juny

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

El curs escolar 2023-24 començarà a les Illes Balears l’11 de setembre i acabarà el 21 de juny del 2024. Hi haurà cent setanta-sis dies lectius, els mateixos que hi ha actualment, després de l’aprovació per part del Consell Assessor del Calendari Escolar de la proposta de calendari escolar presentada per la Conselleria d’Educació i Formació Professional.

Per a l’alumnat d’infantil, de primària, de secundària, de batxillerat i d’educació especial, el curs començarà segons el calendari establert. Excepcionalment, els alumnes de segon de batxillerat acabaran les activitats lectives el 30 de maig del 2024.

Els centres oferiran a aquests alumnes activitats lectives de profundització i consolidació fins el dia anterior a les proves d’accés a la universitat (PAU).

Fixats els festius durant el curs

Segons que ha informat la Conselleria, els dies festius del calendari escolar seran els següents: el 12 d’octubre de 2023 (festa de la hispanitat), el primer de novembre de 2023 (Tots Sants), el 6 de desembre de 2023 (dia de la constitució espanyola), el 8 de desembre de 2023 (Immaculada Concepció), el 6 de gener de 2023 (dia de reis), el 29 de febrer (festiu escolar unificat), el primer de març de 2024 (diada de les Illes) i el primer de maig de 2024 (dia del treballador).

Per altra banda, les vacances de Nadal es faran del 22 de desembre de 2023 al 5 de gener de 2024, mentre que les vacances de Pasqua es faran del 18 de març de 2024 al 5 d’abril de 2024.

Cada centre podrà establir també els dies festius de lliure disposició, i es consideraran festius les festes locals oficials dels municipis corresponents.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere