Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Les cinc universitats públiques valencianes han constituït la Xarxa d’Universitats Públiques Valencianes per la Igualtat i les Diversitats

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Les cinc universitats públiques valencianes han constituït (26/04/2023) la Xarxa d’Universitats Públiques Valencianes per la Igualtat i les Diversitats per a potenciar a la universitat com un entorn que promoga i servisca d’exemple en l’aplicació de polítiques inclusives i d’igualtat.

Resultat del treball conjunt dels vicerectorats competents en la matèria pròpia de la xarxa, l’impuls i la representació de la UPV són desenvolupats per la vicerectora Salomé Cuesta Valera.

Entre els seus objectius de la Xarxa estan la identificació de temes d’interès comú per a la investigació i transferència del coneixement, afavorir l’intercanvi d’experiències i bones pràctiques en matèria d’igualtat i diversitat, així com consensuar línies estratègiques que pogueren ser d’interès comú per al desenvolupament normatiu de les polítiques d’igualtat i diversitat de les universitats públiques valencianes.

Els àmbits d’actuació de la Xarxa seran:

-Igualtat efectiva entre dones i homes.

-Diversitat funcional / discapacitat.

-Diversitat sexo afectiva i identitats diverses.

-Diversitat cultural i les seues manifestacions, diversitat de procedència o origen diferenciat de la majoria hegemònica.

-Diversitat d’edat i familiar.

-Altres àmbits d’actuació que el Consell de la Xarxa acorde.

MANIFEST … clicar aquí

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere