Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Xerrada on line del “Cafè Disruptiu” de l’agència ACCIÓ sobre “Com i per què la intel·ligència artificial creativa ho canviarà tot”

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Dilluns, 8 de maig del 2023.  De 09.30 h a 10.30 h. Gratuït.

Organitza: ACCIÓ, l’Agència per a la Competitivitat de l’Empresa que és l’agència pública per a la competitivitat de l’empresa catalana, adscrita al Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya.

La intel·ligència artificial generativa té una aplicació molt recent en àmbits creatius. Des del llançament del chatGPT per part d’OpenAI, hem estat conscients que les màquines poden crear text, imatge, veu, i fins i tot vídeo. L’impacte pot arribar a ser molt rellevant a qualsevol activitat: en el futur, no podrem viure sense la IA en el nostre dia a dia. Què és realitat i què és bombolla?

En aquesta xerrada, Diego Bartolomé, fundador i CEO de Sintetic.AI, ens parlarà de l’evolució de la tecnologia en els últims anys, com impactarà a diferents sectors com l’e-commerce, la gestió de contingut, i fins i tot la creació de documents d’alt valor afegit com contractes legals i jurídics o informació mèdica. També, veurem què podem esperar del futur de la intel·ligència artificial i com evolucionarà.

Diego Bartolomé és el fundador de sintetic.ai, una startup que desenvolupa solucions B2B de IA generativa. Abans d’això, va crear tauyou, especialitzada en tecnologia de traducció automàtica, que va vendre a TransPerfect, l’empresa més gran de traducció del món. Entre aquestes dues startups, ha ocupat posicions de lideratge a TransPerfect (Director de IA), a Microsoft (Senior Program Manager) i a Language I/O (CTO). També és inversor en startups d’alt impacte i mentor d’emprenedors/es amb vocació global.

Sintetic.AI crea contingut de forma automàtica per a àmbits com e-commerce, pàgines web, suport al client i farma, entre d’altres.

PROGRAMA

09.30 h. Benvinguda

09.35 h. Com i per què la intel·ligència artificial creativa ho canviarà tot. Diego Bartolomé, fundador i CEO de Sintetic.AI

10.00 h. Torn obert de preguntes

10.30 h. Fi de la sessió

INSCRIPCIÓ … clicar aquí

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere