Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Cicle “Amb Ulls UPF” / Sessió de maig: “Policrisi climàtica”

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Dimarts 9 de maig 2023 – 09:30 – 11:00 CEST

Online / Acte obert a tothom

Organitza: Alumni i professors de la Universitat Pompeu Fabra (UPF)

L’emergència climàtica està esdevenint un problema global per al nostre planeta, abocant-lo a una crisi multidimensional: ambiental, social, econòmica, sanitària i política. Així doncs, treballar per al Benestar Planetari, requereix una mirada multidisciplinària que aporti solucions de gran abast.

El dimarts 9 de maig a les 9.30 h analitzarem la situació actual i què podem fer per preservar la biodiversitat global, generar canvis des de les polítiques públiques internacionals i reduir l’impacte social de la crisi climàtica.

Per fer-ho, es comptarà amb l’expertesa de:

Tomàs Marqués, professor ICREA i catedràtic de Genètica de la UPF, investigador principal de l’Institut de Biologia Evolutiva (CSIC UPF) i alumni UPF del Doctorat en Ciències de la Salut i de la Vida.

Ariadna Romans, alumni UPF del Grau en Ciències Polítiques i de l’Administració i estudiant de Màster en Estudis de Desenvolupament Internacional a la Universitat d’Amsterdam.

Didac Amat, alumni UPF del Grau en Ciències Polítiques i de l’Administració i el Grau en Dret i doctorand en Dret Internacional Climàtic a la UPF.

La sessió serà moderada per la Cori Calero, alumni UPF del Grau en Periodisme i periodista ambiental i divulgadora científica a TV3.

INSCRIPCIÓ … clicar aquí

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere