Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Comença amb llaüts el projecte “Lo riu ens mou” amb la participació de 40 centres escolars de la Ribera d’Ebre i el Baix Ebre

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

800 alumnes de cinquè i sisè de primària d’una quarantena d’escoles de la Ribera d’Ebre i el Baix Ebre donen l’inici aquests dies al projecte “Lo riu ens mou”, que promou la navegació, l’esport, la història i la cultura entorn del riu Ebre.

“Lo riu ens mou” s’ha iniciat amb una activitat amb llaüts en diferents trams, que es complementa amb un dossier pedagògic a les aules. L’alumnat, des d’aquesta setmana i fins al juny, es reparteix per dies i escoles entre els trams Garcia – Móra d’Ebre / Móra la Nova; Xerta – Aldover; Tortosa – Campredó i Port de l’Ametlla de Mar – Port Natural L’Estany Gras. Se’ls trasllada en autobús al punt de sortida i un cop dalt de l’embarcació i durant el recorregut, d’uns 5 quilòmetres, es ressalta la diversitat biològica, cultural i històrica entorn el riu i es treballa també l’adaptació a l’equip, la cooperació i el lideratge.

El projecte està impulsat per la representació territorial de l’Esport a les Terres de l’Ebre i els Serveis Territorials d’Educació i Cultura, amb el suport també de l’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre (IDECE).

En els pròxims cursos està previst incorporar tot l’alumnat de les Terres de l’Ebre.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere