Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Universitat Autònoma de Barcelona organitza el concurs internacional “Global Data Compression Competition”

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

La 3a edició d’aquesta competició “Global Data Compression Competition” accepta propostes fins el 30 de setembre de 2023. El concurs, organitzat pel Group on Interactive Coding of Images (GICI) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) amb la col·laboració de Huawei, vol unir a estudiants, professionals i aficionats en el camp de la compressió de dades sense pèrdues.  

La compressió de dades continua revolucionant el món digital, reduint la mida de les dades perquè la informació estigui més fàcilment disponible a qualsevol lloc, en qualsevol moment i en qualsevol dispositiu. 

La “Global Data Compression Competition (GDCC)” és una competició que busca millorar el nivell de compressió de dades. Compta amb 8 categories principals obertes a enginyers, personal investigador i alumnes.  

L’edició d’enguany ofereix un premi total de 171.000 euros repartits entre tots els premiats de les diferents categories i modalitats. Els desenvolupadors de programari de compressió de dades poden participar-hi de forma individual o en grup. Així mateix, qualsevol pot participar en el concurs en la categoria d’estudiant, però només els estudiants universitaris i de postgrau (inclosos els estudiants de doctorat) poden optar a premis en aquesta categoria.

La competició està impulsada per Huawei i aquesta edició, per primera vegada, l’organitza l’equip del Group on Interactive Coding of Imatges (GICI) del Departament d’Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions de la UAB. A més, cinc experts d’aquest àmbit col·laboren en la valoració de les propostes i la tria dels projectes guanyadors. 

S’accepten propostes fins el 30 de setembre de 2023. 

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere