Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Convocat el “2023 Philipp Schwartz and Inspireurope Stakeholder FORUM” a Berlin sobre la protecció de la llibertat acadèmica i el suport dels investigadors en risc / Freie Universität Berlin

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

FÒRUM: 23 i 24 de maig de 2023 (Reunions Pre-Fòrum 22 maig)

El “2023 Philipp Schwartz and Inspireurope Stakeholder FORUM”, convocat per la l’entitat Philipp Schwartz Initiative de la Fundació Alexander von Humboldt i també pel projecte Inspireurope+, reunirà fins a 500 acadèmics, institucions d’acollida i organitzacions associades d’arreu d’Europa per abordar temes relacionats amb la protecció de la llibertat acadèmica i el suport dels investigadors en risc.

Investigadors, administradors i altres parts interessades presentaran les seves perspectives sobre iniciatives institucionals, nacionals, europees i globals per promoure la llibertat acadèmica i donar suport als acadèmics. Es prestarà especial atenció a les oportunitats d’aprenentatge mutu per a acadèmics en risc, mentors acadèmics i administradors que treballen per donar suport als acadèmics en risc i per reforçar la llibertat acadèmica. Funcionaris governamentals europeus i nacionals i altres responsables polítics també participaran al costat de representants d’ONG, seccions de “Scholars at Risk” i institucions d’educació superior d’arreu d’Europa.

L’idioma de la conferència serà l’anglès. Parts del programa estaran disponibles en línia mitjançant streaming en línia (dia 1) i a través de sales virtuals híbrides (dia 2). Els horaris indicats representen l’hora d’estiu d’Europa central.

Programa detallat … clicar aquí

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere