Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La PAP d’EDUCACIÓ: 54,07% dels estudiants supera la Prova d’Aptitud Personal per accedir a un grau universitari en Educació Infantil o Primària

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Prop d’un 55% dels estudiants que el 15 d’abril passat es van presentar a la Prova d’Aptitud Personal (PAP) per accedir a un grau universitari en Educació Infantil o Primària han obtingut la qualificació d’apte. Concretament, en la convocatòria ordinària d’enguany, han superat la PAP d’Educació el 54,07% de l’alumnat.

Enguany, un total de 4.757 estudiants ha realitzat la PAP d’Educació (dels 5.164 que es van matricular inicialment). D’aquests, 2.572 han obtingut la qualificació d’apte.

Els percentatges d’aptes segons els tribunals en els quals es va realitzar la PAP d’Educació són els següents:

·Barcelona: 55,02%

·Bellaterra: 54,29%

·Girona: 51,35%

·Lleida: 55,69%

·Tarragona: 51,99%

D’altra banda, mentre que el 56,59% dels alumnes de Batxillerat que es presenta a la prova, la supera, aquesta proporció es rebaixa fins al 35,09% quan es tracta d’estudiants procedents dels Cicles Formatius de Grau Superior (CFGS).

La PAP consta de dos exàmens, un de competència comunicativa i raonament crític, i un altre de competència logicomatemàtica. La qualificació d’aquesta prova és “apte” o “no apte”, i un cop superada té validesa indefinida.

Convocatòria extraordinària

L’estudiantat que no ha superat la convocatòria ordinària d’enguany pot presentar-se en convocatòries posteriors. La pròxima és la convocatòria extraordinària que està fixada per al dimecres 19 de juliol i l’alumnat que la superi podrà acreditar aquest resultat per accedir als estudis d’Educació en la preinscripció universitària de setembre.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere