Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna – Universitat Ramon Llull fa fora el professor Xavier Sastre acusat d’assetjament sexual

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

La Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna, de la Universitat Ramon Llull, ha acomiadat Xavier Sastre, el professor acusat d’assetjament sexual per diverses alumnes.

La directora general de la Facultat, Giorgia Miotto, explica en un comunicat que la comissió que ha investigat les tres denúncies rebudes contra el professor ha assenyalat que “els fets han estat qualificats de molt greus.

El conveni col·lectiu de l’entitat estipula que, en aquesta mena de casos, cal acomiadar l’implicat.

“La instrucció del cas s’ha desenvolupat amb totes les garanties d’acord amb el que marca el Protocol de garanties per a un entorn lliure d’assetjament”, indica el comunicat.

+++

Fotografia: Protesta d’alumnes a la porta de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna contra el professor acusat d’assetjament sexual i contra el tractament que n’ha fet la direcció de la Facultat. (ACN / Maria Aladern – Berta Fàbregas). (16/05/2023).

+++

EDITORIAL a LO CAMPUS DIARI: Les misèries universitàries (17/05/2023).

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere