Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Cinefòrum en Medicina a Terrassa: Pel·lícula “Wit” dirigida per Mike Nichols / Tema central del debat: el càncer (26 de maig)

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Vivian Bearing és una professora de literatura anglesa a qui li diagnostiquen un càncer d’ovari metastàtic en etapa IV. La pel·lícula Wit, dirigida per Mike Nichols el 2001, tracta la forma com la protagonista, interpretada per Emma Thompson, viu el procés d’avenç de la malaltia, amb ingeni i dignitat, tot i la necessitat de compassió i fragilitat del moment. Aquest llargmetratge serà l’epicentre d’una nova sessió del Cinefòrum en medicina que tindrà lloc el pròxim divendres 26 de maig de 2023 a les 20 hores en el auditori BBVA de Terrassa (Rambla d´Ègara núm. 350, Terrassa).

Organitzat per la Junta comarcal del Vallès Occidental del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona amb el suport de la Fundació Dr. Antoni Esteve, el Cinefòrum en Medicina pretén oferir una activitat on poder debatre aspectes socials, culturals i mèdics a partir de diferents pel·lícules comercials, amb la participació d’experts i del públic assistent. El cicle de cinefòrum és gratuït i prèvia inscripció.

A més de la projecció de la pel·lícula “Wit”, aquesta cinquena sessió del Cinefòrum en Medicina comptarà amb el programa següent:

 20.00 h Benvinguda. Càtering a peu dret.

20.25 h Presentació del CINEFÒRUM EN MEDICINA a càrrec de la Dra. Isa Martínez. Presidenta de la Junta comarcal del Vallès Occidental del CoMB.

20.30 h Projecció de la pel·lícula “Wit”.

22.30 h Debat

Moderadora: Dra. Montse Garcia. Metgessa especialista en Medicina Interna.

Dr. Frederic Bové. Metge especialista en MFiC.

Dr. Jordi Craven-Bartle. Metge especialista en Oncologia

Inscripció gratuïta … clicar aquí

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere