Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca – AGAUR: 11ª Trobada de Gestors “Professionalising Research Management in Catalonia” (15 de juny)

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

La 11ª Trobada de gestors de recerca de Catalunya, amb el lema “Professionalising Research Management in Catalonia”, organitzada per l’AGAUR – Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca- amb la col·laboració de la Universitat Autònoma de Barcelona, tindrà lloc el 15 de juny a la UAB.

L’acte d’enguany vol posar en valor la professionalització dels gestors/es de recerca, alineant-nos amb les bones pràctiques europees i d’acord amb la rellevància de l’Acció 17 i els projectes finançats per la Comissió Europea.

Per primera vegada la UE ha identificat la gestió de la recerca com una de les 20 prioritats de l’Espai Europeu de Recerca (ERA): RESEARCH MANAGEMENT INITIATIVE  – Enhancing the strategic capacity of Europe’s public research performing and funding organisations. Aquesta acció destaca entre d’altres elements, la importància de comptar amb xarxes o iniciatives per tenir una forta comunitat de gestors/es de recerca.

La primera part de la Trobada es centrarà en el paper del gestor/a a la recentment aprovada Llei de la Ciència Catalana 9/22, i el posicionament de Catalunya al programa Horizon Europe. A la segona part es tractaran les diferents iniciatives en curs al voltant de l’Acció 17 i els projectes UE Roadmap i CARDEA i, a continuació, hi haurà sessions interactives per compartir experiències i abordar les necessitats comunes dels gestors/es.

Agenda

09.30h    Registre

10.00h    Paraules de benvinguda

10.15h    La Llei de la Ciència Catalana i posicionament de Catalunya a Horizon Europe

11.00h    Pausa cafè – networking

11.40h    La professionalització de la gestió de la recerca: l’ERA Action 17 i els projectes EU Roadmap i CARDEA

12.30h    Sessions paral·leles sobre el reconeixement i la capacitació dels gestors/es de recerca:

taules rodones

presentacions breus

exposició de pòsters

13.45h    El rol dels gestors/es de la recerca

14.15h    Fi de la Trobada

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere