Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

UPC School / Universitat Politècnica de Catalunya: “Open Day TIC 2023”

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

El dijous 8 de juny, a les 19:15h, es realitzarà a la Sala d’Actes del Tech Talent Center (Carrer Badajoz, 73. Barcelona) la cinquena edició del “Open Day TIC” organitzat per la UPC School.

Una cita per conèixer tendències al sector digital i ser punt de retrobada entre professionals, professorat i alumni TIC de la UPC School.

La UPC School of Professional & Executive Development (UPC School) ofereix la  formació permanent de la Universitat Politècnica de Catalunya.

Programa:

19.15 h – Check-in d’assistents.

19.30 h – Benvinguda i presentació institucional de la UPC School.

19.35 h – Conferència: “Intel·ligència artificial: d’on venim i cap on anem”, a càrrec de Karina Gibert, catedràtica a la UPC, directora del centre de recerca Intelligent Data Science and Artificial Intelligence (IDEAI-UPC) i degana del Col·legi Oficial d’Enginyeria Informàtica de Catalunya.

La ponència donarà una visió divulgativa sobre l’àmbit de la IA, més enllà de la petita part que darrerament s’ha fet més famosa lligada al deep learning i a la IA generativa, i analitzarà els seus diferents àmbits d’aplicació. També reflexionarà sobre l’impacte actual de la IA i el context de la transformació digital amb un repàs del marc ètic que des de Catalunya i en l’àmbit europeu es proposa i les mesures que s’estan desenvolupant per al desenvolupament d’una IA ètica a Europa.

20.20 h – Torn obert de preguntes i tancament de l’acte.

20.30 h – Networking i refrigeri per a tots els assistents.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere