Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Ateneu d’Innovació Digital i Democràtica de Barcelona – Escola Canòdrom: Taller “No t’has equivocat de classe. Trenquem els estereotips de gènere tecnològics!”

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Dia: Dimecres 31 de maig de 2023. Hora: 18.00 h.

Lloc:  Ateneu d’Innovació Digital i Democràtica – Canòdrom (carrer Concepción Arenal 165 / Districte: Sant Andreu. Barri: El Congrés i els Indians de Barcelona).

Entrada Gratuïta

Un gran percentatge de dones en professions tecnològiques s’han sentit discriminades amb relació al seu gènere. Segons un estudi de 2022 de DigitalFems, un 22% de les dones tecnòlogues ha patit assetjament sexual en el seu lloc de treball. Com podem potenciar que les més joves s’hi dediquin, veient que l’horitzó es presenta tan complicat? Com fomentar els seus interessos i passions?

En aquesta sessió dirigida a famílies i personal educatiu, les membres de l’associació YoungITGirls comparteixen situacions de discriminació reals que han viscut com a noies, dones i professionals al sector Tech per obrir debat sobre com podríem evitar-les. Així, es podran animar a nenes i joves acompanyant-les en la seva vocació STEM, sense afegir noves pors basades en estereotips.

El sector tecnològic dona feina només a un 1,7% del total de dones en actiu, versus un 6,9% d’homes. Plegades aprenem com comunicar, motivar, i evitar generar més baixos de gènere per incrementar el nombre de noies al sector.

Fotografia: Escola Canòdrom.

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere