Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Park(ing) Day Barcelona 2023 (Divendres 15 de setembre)

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

El Park(ing) Day és un esdeveniment anual que es realitza a tot el món, on diverses entitats ambientals, d’arquitectura, artístiques, socials, veïnals i la ciutadania en general, transformem de forma temporal places públiques d’aparcament de cotxes en parcs, jardins i altres formes d’espai públic, La iniciativa reivindica la urgent necessitat de repensar els espais urbans aconseguir un increment de les zones verdes, espais públics de joc i convivència i una millora de la qualitat de l’aire amb la finalitat d’avançar cap a formes de viure i escenaris més respectuosos amb el nostre entorn i les persones.

 La idea va sorgir a San Francisco el 2005, on el col·lectiu d’arquitectes Rebar va proposar una nova manera de mostrar i expressar aquesta reivindicació.

Com participar-hi?

Les entitats que participem tenim ganes de portar aquest esdeveniment a Barcelona un any més i volem convidar a altres persones, entitats i grups a participar-hi amb nosaltres per fer arribar aquest missatge arreu de la ciutat. Per coordinar les diferents accions i fer-ne difusió conjunta.

Es poden ocupar places d’estacionament de vehicles amb plantes, cartells, mobiliari i altres objectes per a desenvolupar accions diferents, com xerrades, tallers, exhibicions o simplement ocupant l’espai per passar el dia. Per a buscar inspiració, suggerim visitar la pàgina web i consultar el programa i les fotos d’edicions anteriors.

Es vol crear xarxa i un altre model de ciutat conjuntament amb una visió col·lectiva!

Divendres 15 de setembre

Aquest any el Parking Day es realitzarà el divendres 15 de setembre a tots els districtes de la ciutat, coincidint amb la Setmana Europea de la Mobilitat. Teniu fins al 5 de juny per fer les inscripcions del vostre aparcament a través del següent formulari.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere