Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya: SEMINARI “L’escola a la universitat: un nou context per aprendre a fer de mestre/a (projecte EU)” / Recerca de 7 universitats: UVic-UCC, UB, UAB, UdG, URV, UdL i UdA

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Convocat el SEMINARI “L’escola a la universitat: un nou context per aprendre a fer de mestre/a (projecte EU)”, que tindrà lloc el dia 27 de juny de 2023 de 15:30h a 19:30h. a la Sala Segimon Serrallonga de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya.

El seminari presentarà els resultats del projecte de recerca que ha comptat amb la participació de 7 universitats :UVic-UCC, UB, UAB, UdG, URV, UdL i UdA  i diferents escoles de la comarca d’Osona.

El programa del seminari tractarà sobre el disseny d’experiències formatives en els graus en Mestre/a d’Educació Infantil i d’Educació Primària que tenen per objecte promoure un ensenyament responsiu en les interaccions que es produeixen a l’aula entre futurs i futures docents i alumnat d’aquestes etapes educatives, que realitzen activitats planificades des de diferents assignatures dels Graus esmentats a les aules de la pròpia universitat.

Informació del Programa … clicar aquí

Inscripció prèvia (gratuïta) a través d’aquest … formulari.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere