Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Expansió internacional: SESSIÓ INFORMATIVA on line de la missió catalana a la “Start-up BW Night 2023” a Mannheim / Alemanya (dimecres 7 juny)

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Dimecres, 7 de juny del 2023. De 16.00 h a 17.00 h.

Organitza ACCIÓ – Agència per la Competitivitat de l’Empresa / Generalitat de Catalunya.

Si ets una startup o un investigador o un futur estudiant de recerca que vol conèixer millor un dels ecosistemes més innovadors d’Alemanya (especialment en el sector tèxtil, IA, música i arts creatives, medTech i tecnologia en general), aprofita l’oportunitat de participar a la missió a l’Start-up BW Night a Mannheim, que tindrà lloc del 12 al 14 de juliol.

En aquesta sessió, et presentarem l’Start-up BW Night, un esdeveniment organitzat per Baden-Württemberg, que vol posar en contacte startups, acceleradores i inversors dels “Quatre Motors per a Europa”.

Els Quatre Motors per a Europa és una associació de cooperació interregional constituïda el 1988 entre els territoris de Catalunya, Baden-Württemberg (BW), Llombardia i Roine-Alps (actualment, Alvèrnia-Roine-Alps, AURA).

Les startups que acompanyarem en aquesta missió han d’estar en una fase inicial (early stage) o scaleup i amb capacitat d’expansió internacional.

Connecta’t a aquesta sessió per conèixer tots els detalls de la missió i saber com participar-hi.

Inscripció gratuïta … clicar aquí

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere