Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La cooperativa Eduxarxa crea “Temple Project”: recurs educatiu per incentivar una visió més social de la ciència i la tecnologia

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Des de la cooperativa Eduxarxa han creat un nou recurs educatiu per incentivar una visió més social de la ciència i la tecnologia i promoure una comunitat científica diversa i inclusiva.

Eduxarxa és una cooperativa especialitzada en projectes educatius transformadors. I Temple Project, una iniciativa que impulsen per tal de promoure una visió més social de la ciència i la tecnologia. 

Temple Project ha estat un dels projectes guanyadors de la Convocatòria d’Ajuts Joan Oró 2022-2023promoguda per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació, i té com a objectiu implicar l’alumnat d’ESO en la construcció d’una comunitat científica i tecnològica més diversa, universal i inclusiva.

Es tracta d’un recurs gratuït per a tots els centres educatius que consta de 4 càpsules didàctiques, formades per un vídeo divulgatiu i una proposta d’activitat a l’aula d’1 hora de durada amb les orientacions didàctiques per guiar la reflexió sobre el vídeo i plantejar un repte científic engrescador.

En aquest enllaç podeu donar un cop d’ull als materials … clicar aquí 

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere