Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

L’Escola d’Estiu del Voluntariat 2023 serà a Lleida

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

L’edició d’enguany es celebrarà el dia 27 de juny

La 24a edició de l’Escola d’Estiu del Voluntariat, organitzada per la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, arriba amb un programa centrat en aportar eines al voluntariat, especialment pel que fa a la comunicació interna i la construcció d’equips.

Tindrà lloc a la Llotja de Lleida el dijous 27 de juny i oferirà formacions gratuïtes orientades a persones voluntàries, coordinadors i coordinadores de voluntariat i responsables d’entitats d’arreu del territori català.

Tres tallers simultanis

Un cop feta l’acreditació i la inauguració oficial de la 24a edició de l’EEV, Xavier Godàs, Director General d’Acció Cívica i Comunitària, del Departament de Drets Socials, impartirà la conferència de benvinguda institucional. L’Escola d’Estiu d’aquest any comptarà amb tres tallers simultanis, que es duran a terme en dos horaris de matí.

Abordaran el diàleg intern a les organitzacions, la comunicació empàtica i eficaç i l’abordatge coordinat dels reptes en equip. La Paula Gelpi, facilitadora de processos de creixement personal, grupal i organitzacional, impartirà el taller ‘Les paraules i la vida‘.

Carme Alba, formadora i consultora especialitzada en agilitat i innovació,oferirà eines per a reestructurar la forma d’expressar-se i establir relacions personals basades en el respecte i l’empatia al taller de comunicació no violenta ‘Comunicar-se des del cor‘.

El tercer taller tractarà de donar resposta a la pregunta ‘Què ens frena o ens ajuda a construir equips de confiança?’, de la mà de Nàyade Navarro, consultora i formadora d’emprenedoria i diversitat o en competències i diversitat.

Inscripcions

Les inscripcions a l’Escola d’Estiu del Voluntariat es podran fer a través d’un formulari digital,


Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere