Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Art als Campus Universitaris

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Escultura “Love” (1970) de Robert Indiana. Instal·lada al Campus de la University of Pennsylvania (UPenn). Filadèlfia / Pensilvània / USA.

HISTÒRIC de l’Espai “Art als Campus Universitaris” a la portada de LO CAMPUS DIARI:

Escultura “Inés” (2013) de Jaume Plensa al Campus de la Harvard Business School de la Harvard University. (Boston / Massachusetts / USA).

Escultura “Modern Head” de Roy Lichtenstein instal·lada al campus de “The Ohio State University” (OSU)(Ciutat de Columbus, a l’Estat d’Ohio, d’Estats Units d’Amèrica).

L’escultura fou creada el 1969 i en té diferents versions, aquesta de la OSU és de 1997, també hi ha una versió a la nord-americana Yale University.

Escultura “Nuclear Energy” (1963) de Henry Moore, instal·lada al Campus de la University of Chicago, que és una universitat privada de recerca a Chicago, Illinois, d’Estats Units d’Amèrica.

Escultura “Alat” (2023) de Josep Vernis. Instal·lada a Vic al pati del Claustre de la Casa de Convalescència de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya . Obra concebuda expressament per commemorar el 25 aniversari de a UVic – UCC..

Escultura “Synergy” de l’artista Gary Lee Price. Instal·lada al Campus de la Utah State University. (Ciutat de Logan / Estat de Utah / USA).

Escultura “Stone, Paper, Scissors” de Kevin Box al Campus de The University of New Mexico. (Albuquerque / Nou Mèxic / Estats Units).

Escultura “Two Forms in Echelon” (1961) de Barbara Hepworth. Bronze instal·lat al Campus de la University of Southampton (Anglaterra).

Escultura “Homage à Debussy” (1930) d’Aristides Maillol, instal·lada a la Washington University a Saint Louis, Missouri, als Estats Units d’Amèrica.

Escultura “Gènesi” (1975) d’Antoni Abad, restaurada i instal·lada l’any 2017, al Campus del Rectorat de la Universitat de Lleida.

“Gades, la dansa” (2001) escultura de d’Antoni Miró. Al Campus Vera de la Universitat Politècnica de València.

Escultura “Cap d’una dona” dissenyada per Pablo Picasso i executada per Carl Nesjar. (Dissenyada el 1962 i executada el 1971). Al Museu d’Art de la Universitat de Princeton (USA).

Escultura de bronze “Grande Re” (2008) de Carin Grudda al Campus de la Venice International University (VIU). Una universitat -consorci de 20 universitats- a l’Illa de San Servolo a Venècia (Itàlia).

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere