Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

L’Institut Valencià de Cultura convoca un càsting per a la seua producció nova: “Les Troianes. Fucking Nowhere”

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

L’Institut Valencià de Cultura (IVC) convoca un procés de selecció de 8 intèrprets per a participar en la producció “Les Troianes. Fucking Nowhere”, una obra amb text de Josi Alvarado i direcció de Santiago Sánchez. 

El càsting es convoca amb el format de taller, fruit del qual se seleccionaran els 8 intèrprets per a l’espectacle. El taller serà un treball eminentment coral, on cada participant desenvoluparà diversos personatges, tot i que el perfil dels papers respon als criteris següents: una actriu amb aparença de més de 55 anys, cinc actors/actrius d’entre 20 i 55 anys i dos ballarins/ballarines d’entre 20 i 50 anys. 

En el cas dels actors i actrius es valorarà la disponibilitat i el coneixement del treball coreogràfic i el teatre físic, i en el cas dels ballarins i ballarines, l’experiència en teatre textual. 

En tots els casos es valoraran positivament els coneixements en cant, ritme i maneig d’algun instrument musical. 

La nacionalitat de les persones participants serà d’algun país de la Unió Europea, o amb permís de treball en vigor, i és imprescindible el coneixement de la llengua valenciana, ja que l’espectacle serà en valencià. 

Per al procés de selecció es farà una preselecció per currículum a càrrec del director de l’espectacle, d’acord amb els requisits enumerats anteriorment. 

Les persones preseleccionades passaran a realitzar el taller de formació i selecció a càrrec de M. José Soler (moviment escènic), Víctor Lucas (ritme i veu) i Santiago Sánchez (direcció). 

L’admissió al taller i l’enviament dels textos, que hauran de memoritzar les persones participants, es comunicarà a les persones preseleccionades per correu electrònic amb antelació. 

Les dates del taller, que tindrà lloc al Teatre Rialto, seran del 17 al 22 de juliol, amb l’horari següent: de 9.00 a 15.30 hores; el divendres 21, l’horari serà de 16.30 a 20.00 hores, i el dissabte 22, de 9.00 a 14.00 hores. El treball culminarà amb unes sessions extraordinàries sobre l’ús de la violència contra les dones en les guerres a càrrec del fotoperiodista Gervasio Sánchez, amb el títol ‘Saquen mi cuerpo de la guerra’. 

El termini de presentació de sol·licituds acaba el diumenge 2 de juliol.

Les persones interessades han d’enviar currículum amb telèfon de contacte, correu electrònic i una foto recent, així com un text de motivació respecte a l’interès pel projecte, en què es deixe constància de l’experiència prèvia i els coneixements als quals es fa al·lusió en la convocatòria: textuals, coreogràfics i musicals. Opcionalment, també es pot enviar un videobook.

Tota la documentació s’ha d’enviar a castingtroianes23@gmail.com i en l’assumpte cal posar TROIANES, nom i cognom. 

Una vegada superat el càsting, el període de contractació serà de l’11 de desembre de 2023 al 5 d’abril de 2024. 

Els assajos seran de l’11 de desembre de 2023 al 8 de febrer de 2024, a la ciutat de València.

L’exhibició al Teatre Rialto serà del 9 de febrer al 10 de març de 2024 i hi haurà funció també al Teatre Principal de Castelló, el 24 de març, i al Teatre Arniches d’Alacant, el 5 d’abril. 

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere