Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Universitat de Barcelona: IV Congrés Internacional coupDefouet “El moviment per l’Art Nouveau i les identitats nacionals”

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

La Ruta Europea del Modernisme convoca el IV Congrés Internacional coupDefouet sobre Art Nouveau. Organitzat conjuntament per l’Ajuntament de Barcelona i la Universitat de Barcelona, tindrà lloc a Barcelona del 29 de juny al 2 de juliol de 2023.

En aquesta quarta edició del Congrés coupDefouet, l’eix temàtic principal proposa abordar noves perspectives sobre el moviment Art Nouveau en relació amb les identitats nacionals (art, societat i pensament). La coincidència en el temps de la construcció de les identitats nacionals esdevé motiu d’anàlisi i reflexió des de diferents punts de vista.

En el marc del 150è aniversari de l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona i de les activitats de l’Any Lluís Domènech i Montaner, la conferència inaugural es titularà «La construcció de les identitats nacionals al tombant del segle XX» i serà a càrrec de la professora Anne-Marie Thiesse, directora de recerca al Centre Nacional de Recerca Científica de França.

LLOC: Edifici Històric, Paranimf.

ORGANITZA: Ruta Europea del Modernisme, Ajuntament de Barcelona i Universitat de Barcelona.

Programa científic complet … clicar aquí

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere