Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

“Palestinian Week Studies” a la Universitat Pompeu Fabra (Del 3 a 5 juliol)

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Les Jornades d’Estudis Palestins, organitzades pel Grup de Recerca JOVIS.COM de la Universitat Pompeu Fabra en el marc d’un intercanvi de mobilitat ERASMUS+, comptaran amb la participació d’investigadors palestins de la Universitat de Betlem: Abeer Musleh, Bilal Salamat, Ahmed Asa’ad, Minerva Taraysa, Mohamed Lafi, Hala Khalawi.

La Universitat de Betlem de Terra Santa és una institució coeducativa cristiana catòlica d’ensenyament superior fundada el 1973 en la tradició lasal·liana, oberta a estudiants de totes les tradicions religioses.

Comentaris dels organitzadors:

“… L’objectiu de la Setmana d’Estudis és presentar, a través d’anàlisis rigoroses, les maneres de resistir l’ocupació israeliana per part dels col·lectius juvenils, principalment, però també les dificultats per dur a terme treballs socials i recerca-acció en una situació en què les restriccions als drets col·lectius empitjoren. dia a dia. Us proposem un viatge a un país oblidat en una situació de colonialisme d’assentaments. Tots els tallers seran oberts a tota la comunitat de la Universitat Pompeu Fabra i s’oferirà un certificat…”.

Dies: Del 3 a 5 juliol de 2023.

Lloc: Campus del Poblenou de la Universitat Pompeu Fabra. Aula 51.100 – 1a Planta. Edifici 51. La Nau. Carrer de Roc Boronat, Barcelona.

PROGRAMA … clicar aquí

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere