Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

El Govern Valencià encara presidit per Ximo Puig reforça econòmicament les Càtedres de Cooperació i Desenvolupament de quatre universitats públiques valencianes

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

El Consell destina 160.000 euros a les Càtedres de Cooperació i Desenvolupament de quatre universitats públiques valencianes

Es fomenten accions de recerca, formació, informació i documentació en relació amb els objectius de desenvolupament sostenible

El Consell ha aprovat els acords pels quals la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica destinarà 160.000 euros a les Càtedres de Cooperació i Desenvolupament de la Universitat de València (UV), la Universitat Politècnica de València (UPV), la Universitat d’Alacant (UA) i la Universitat Miguel Hernández (UMH) d’Elx.

La difusió dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030 de l’ONU marquen les actuacions de les universitats dins dels convenis per a l’exercici 2023. Per això compten amb una subvenció de 40.000 euros cadascuna.

Entre les activitats previstes destaquen les relacionades amb la formació a través de tallers i cursos sobre els ODS, beques i premis per a treballs de fi de grau, fi de màster i tesis doctorals relacionades amb els ODS. Alhora, s’inclouen actuacions vinculades al desenvolupament de línies de recerca i realització de tesis doctorals.

Així mateix, per informar i documentar els èxits, avenços, bones pràctiques i actuacions desenvolupades pels diferents actors del desenvolupament sostenible per assolir els ODS s’organitzen trobades per establir aliances i es mantenen les eines de difusió a través d’internet i xarxes socials, entre d’altres .

Cadascuna de les universitats públiques valencianes centra les seues actuacions a assolir els ODS directament vinculats a un dels eixos centrals de l’Agenda 2030: Pau, Aliances, Planeta i Persones.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere