Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

UPC School / Open Class on line “Arquitectura en Amazon Web Services : Com Dissenyar els Fonaments d’una Empresa Tech”

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Data: 06-07-2023. Horari: 18:30 a 21:30.

Lloc: En línia. Organitza: UPC School / Universitat Politècnica de Catalunya.

El dijous  6 de juliol de 2023, a les 18:30, tindrà lloc una Open Class del postgrau en en Cloud Computing Architecture (Semipresencial) i del postgrau en en Cloud Computing Architecture (En línia).

El núvol públic ha revolucionat completament el panorama tecnològic en els darrers anys. Cada cop més empreses aposten per tenir la seva infraestructura al núvol i les possibilitats que ens ofereix són cada vegada més impressionants. La necessitat de crear infraestructures resilients, escalables i fiables en plataformes com AWS -Amazon Web Services- ha fet que cada vegada es requereixin més els coneixements d’un professional que pugui dissenyar i implementar una arquitectura moderna que ajudi una empresa a treure-li el màxim partit al cloud i a evolucionar ràpidament.

En aquesta xerrada, Anastasia Kondratieva ens parlarà de com plantejar, dissenyar i implementar una arquitectura completa d’una empresa a AWS. Ens explicarà en què fixar-nos per poder construir una arquitectura seguint les best practices d’AWS i com adaptar-nos a qualsevol canvi a mesura que la nostra infraestructura vagi creixent.

La ponent

Anastasia Kondratieva, Site Reliability Engineer a Latency i AWS Community Builder. Kondratieva va estudiar Filologia Hispànica a la Universitat de València i va treballar de traductora de rus, espanyol i anglès. Fa alguns anys va canviar de rumb laboral, va començar estudiant Administració de Sistemes Linux de forma autodidacta i fa diversos anys que treballa com a Site Reliability Engineer (SRE). És AWS Community Builder, ponent i divulgadora a escala nacional i internacional.

La sessió es farà en línia mitjançant l’eina Google Meet.

També pots seguir l’Open Class amb el teu dispositiu mòbil, descarregant-te la versió corresponent de l’app Google Meet per Android o iOS.

Aquest acte és obert i gratuït.

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere