Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

SÈRIE Presidència espanyola del Consell de la Unió Europea (2): Conferència Europea a Barcelona “Cultural and creative industries, cities and citizens fostering sustainable development and well-being” (11 al 13 de juliol de 2023)

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

CONFERÈNCIA EUROPEA: Les indústries culturals i creatives com a impulsores del desenvolupament sostenible i el benestar a les ciutats

11 al 13 de juliol de 2023

Les indústries culturals i creatives (ICC) es troben al cor de l’economia creativa, ja que garanteixen el desenvolupament continuat de les societats i són un poderós vector per a la creació de competitivitat, riquesa cultural, innovació i ocupació.

 Aquestes indústries, intensives en coneixement i basades en la creativitat i el talent individuals, no només generen una prosperitat econòmica considerable alhora que enforteixen la cohesió social, sinó que també són fonamentals per a un sentit compartit d’identitat, cultura i valors europeus.

Sobre l’esdeveniment

La Presidència espanyola del Consell de la Unió Europea organitzarà una Conferència Europea per reflectir com les ICC contribueixen a millorar la qualitat de vida de les persones creant solucions a través de la Cultura i la Ciència. Aquest acte se celebrarà a Barcelona de l’11 al 13 de juliol.

 L’esdeveniment mostrarà, d’una manera demostrativa, interactiva i participativa, els projectes i iniciatives europeus i col·laboratius de CCI que no només són innovadors i sostenibles, sinó també accessibles, assequibles, compromesos socialment i enriquidors per a tothom en línia amb la Nova Bauhaus Europea ( iniciativa NEB). D’aquesta manera, la conferència mostrarà les indústries culturals i creatives com a motors socials i innovadors.

Llocs dels actes a Barcelona:

  – Teatre del Liceu – 11 de juliol

  – Museu Disseny Hub – 12 i 13 de juliol

  – CosmoCaixa – 12 de juliol

 L’esdeveniment és organitzat per la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT), en col·laboració amb el Ministeri de Ciència i Innovació i el Ministeri de Cultura i Esports del Govern espanyol.

Programa detallat … clicar aquí

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere