Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La segona jornada de les proves del Concurs Oposició de Funció Pública de Catalunya s’ha desenvolupat amb normalitat

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Més de 9.500 persones estaven cridades a examinar-se de 1.344 places de l’àmbit funcionarial de la Generalitat de Catalunya

Les proves del concurs oposició d’estabilització competència de la Direcció General de Funció Pública del Departament de la Presidència  de la Generalitat de Catalunya han conclòs aquest dissabte, 8 de juliol, amb normalitat i sense incidències.

En aquesta segona jornada, s’han dut a terme les proves de l’àmbit funcionarial (convocatòria núm. 600) per a 1.344 places de tècnics generals, tècnics especialistes i administratius de la Generalitat. S’hi han presentat el 78% de les 9.585 aspirants admeses.

Per demarcació, a Barcelona, Girona i Lleida, hi hagut una participació al voltant del 77% de les persones convocades, mentre que a Girona ha estat del 82%.

Per a les tasques de vigilància, s’ha comptat amb 928 persones col·laboradores. Es tracta de personal funcionari de carrera i laboral fix de la Generalitat que han respost a la crida per a la inscripció a la borsa de col·laboradors de processos selectius publicada al portal de l’empleat públic (ATRI) i a les intranets dels departaments. La Direcció General de Funció Pública els ha impartit formació teòrica i pràctica sobre les tasques que han desenvolupat: coordinació d’edifici o planta; responsables d’aula, i ajudants per als punts d’informació als aspirants.

Per a la realització de les proves s’han fet servir 294 aules en 14 edificis a Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona. La distribució per territori de les aules i el personal col·laborador ha estat la següent:

  1. Barcelona: 185 aules a 6 edificis, i 573 persones col·laboradores
  2. Girona: 35 aules a 2 edificis, i 97 persones col·laboradores
  3. Lleida: 31 aules a 4 edificis, i 121 persones col·laboradores
  4. Tarragona: 43 aules a 2 edificis, i 137 persones col·laboradores

Amb les proves d’avui s’ha completat la repetició de les que es van fer el passat 29 d’abril, que la Generalitat va deixar sense efecte per les irregularitats que es van produir.

Per a les proves dels dies 1 i 8 de juliol s’han constituït 73 tribunals qualificadors i òrgans tècnics de selecció, integrats per 337 membres, que han preparat 80 models d’examen per a les 160 proves que s’han fet, tenint en compte que cada procés té una prova teòrica i una de pràctica.

IMATGE de l’inici de les proves en una de les aules de Barcelona.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere