Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Pau Maza i Marc Carbonés escollits per liderar el Consell de l’Estudiantat de les Universitats Catalanes durant els propers dos anys

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

El Consell de l’Estudiantat de les Universitats Catalanes (CEUCAT) es prepara per a una nova etapa sota el lideratge del seu recent elegit coordinador, Pau Maza, i el secretari executiu, Marc Carbonés.

Aquests joves estudiants, amb una destacada trajectòria en la representació estudiantil, han estat seleccionats per encapçalar el CEUCAT i treballar en benefici dels estudiants universitaris de Catalunya.

Pau Maza, terrassenc (de Terrassa), estudiant d’Enginyeria de Sistemes Audiovisuals a la Universitat Politècnica de Catalunya i iniciant un Màster en Tecnologia i Gestió en Enginyeria, compta amb una àmplia experiència en la representació estudiantil. Ha ocupat diversos rols dins de la Delegació d’Estudiants de la seva Escola (UPC-ESEIAAT), exercint com a Secretari, Tresorer i coordinador de diverses iniciatives i projectes estudiantils. A més, ha participat activament en el Consell d’Estudiants de la UPC, en diferents òrgans de representació i actualment és el portaveu del Consell d’estudiants de Unitel, una Aliança Universitària Europea. El seu compromís i coneixement en l’àmbit estudiantil son de gran valor per liderar el CEUCAT.

D’altra banda, Marc Carbonés, amerenc (d’Amer, La Selva), estudiant de Psicologia a la Universitat Ramon Llull i proper a començar el Màster en Psicologia General Sanitària, ha demostrat la seva dedicació en la representació estudiantil en diferents nivells. Ha liderat reformes i participat en importants comissions i projectes relacionats amb la psicologia i la salut mental. La seva experiència a nivell estatal i la seva participació en organismes com el Col·lectiu d’Estudiants de Psicologia li atorguen una perspectiva ampla i un compromís sòlid amb els estudiants. La nova dupla de lideratge té com a objectiu principal reforçar i millorar el funcionament del CEUCAT. El seu programa electoral es centra en promoure bones pràctiques, transparència i un govern eficient del consell estudiantil. Buscaran reforçar les relacions institucionals i augmentar la representació estudiantil en els òrgans pertinents. A més, es comprometen a fomentar la participació estudiantil, garantir la igualtat d’oportunitats i defensar els drets i el benestar dels estudiants.

Amb la seva elecció, s’espera que el CEUCAT continuï sent un agent actiu en la governança del sistema universitari català, defensant els drets estudiantils i treballant en temes rellevants per a la comunitat universitària.

Pau Maza i Marc Carbonés assumeixen el seu nou rol amb entusiasme i determinació, i estan preparats per fer front als desafiaments que els esperen. Els representants dels Consells d’Estudiants de Catalunya han aprovat per unanimitat la candidatura amb un vot particular en blanc per motius tècnics.

Pau Maza agraeix la confiança rebuda per part de tots els representants i reafirma que “L’objectiu d’aquesta nova etapa és fer que el CEUCAT sigui el lloc on fem que passin les coses, que disposem dels recursos i les ganes per fer-ho, sempre millorant les condicions dels estudiants i conquerint-ne més drets”, Marc Carbonés es suma als agraïments i afegeix que “Treballarem plegats amb tot el ple i els agents que facin falta per dur a terme el nostre programa”.

Fotografia: Pau Maza (esquerra) i Marc Carbonés.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere