Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Catalunya: Aquest dimecres es realitzaran els exàmens de la CONVOCATÒRIA EXTRAORDINÀRIA 2023 de la Prova d’Aptitud Personal en Educació Infantil i en Educació Primària

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Per a l’admissió als graus en Educació Infantil i en Educació Primària de les universitats que integren el sistema universitari de Catalunya, cal superar la Prova d’Aptitud Personal (PAP). Això no obstant, la URL i la UIC no exigiran les PAP com a requisit d’entrada als graus esmentats i seguiran el seu propi procés d’admissió.

La Prova d’Aptitud Personal (PAP) per a l’admissió als graus en Educació infantil i en Educació primària consta de dos exàmens: el de Competència comunicativa i raonament crític (CCIRC) i el de Competència logicomatemàtica (CLOM) .

Aquest dimecres 19 de juliol hi ha els exàmens de la CONVOCATÒRIA EXTRAORDINÀRIA 2023 de la PAP en Educació Infantil i en Educació Primària.

Els centres dels exàmens : Universitat Internacional de Catalunya, Universitat Autònoma de Barcelona: Facultat de Ciències de l’Educació de Bellaterra, Universitat de Girona: Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials, Universitat de Lleida i Universitat Rovira i Virgili: Campus Catalunya. 

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere