Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

L’Institut Valencià de Cultura obri la inscripció de la sisena edició dels Premis Carles Santos de la Música Valenciana

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Els grups i solistes valencians de tots els estils musicals poden presentar les seues candidatures telemàticament fins a l’1 d’octubre

La imatge gràfica de la sisena edició anirà a càrrec de la dissenyadora Marta Negre

L’Institut Valencià de Cultura ha obert el termini de presentació de candidatures per a la sisena edició dels Premis Carles Santos de la Música Valenciana, que es lliuraran al Teatre Principal d’Alacant el 24 de novembre, i alhora ha avançat la imatge gràfica de l’edició, realitzada per la dissenyadora valenciana Marta Negre.

Des del 20 de juliol fins a l’1 d’octubre, els grups i músics valencians i valencianes de tots els estils que hagin presentat un disc, hagin estrenat un vídeo musical o hagin fet una gira entre l’1 de novembre de 2022 i el 31 d’octubre de 2023 es poden inscriure per a participar-hi.

Premis Carles Santos

Amb aquesta primera fase de presentació de candidatures es posen en marxa els sisens Premis Carles Santos de la Música Valenciana, que atorgaran guardons en les 18 categories següents: artista o grup revelació; millor disc de cançó d’autor; millor disc de música clàssica; millor disc de música antiga i barroca; millor disc de música contemporània i experimental; millor disc de música d’arrel tradicional; millor disc de fusió i mestissatge; millor disc de música urbana; millor disc de ‘jazz’; millor disc de pop; millor disc de ‘rock’; millor disc de música per a famílies; millor cançó; millor disseny; millor vídeo musical; millor gira; millor disc i premi d’honor. A més, es tornarà a incloure-hi el premi del públic, que es decideix per votació popular en línia. Cada persona podrà votar només una candidatura i s’admetrà només un vot per IP.

Per tal de valorar els treballs presentats, es configuraran dos jurats específics. La llista de nominats als Premis Carles Santos de la Música Valenciana 2023 es farà pública el 9 de novembre en el marc de la Fira Valenciana de la Música.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere