Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

COMUNITAT d’AMICS de LO CAMPUS DIARI: “Agermana’t i fes-te subscriptor del digital LO CAMPUS DIARI”

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

A partit del proper novembre de 2023 començarem una nova etapa de fidelitat i suport econòmic a la premsa universitària i escolar

LO CAMPUS DIARI continuarà com un digital en obert per a tothom amb càpsules informatives i d’opinió, titulars d’última hora i agendes.

Els nous subscriptors de LO CAMPUS DIARI, que formaran part de la “COMUNITAT d’AMICS de LO CAMPUS DIARI”, amb el seu esforç econòmic possibilitaran que la premsa en català, independent i especialitzada en ensenyament, continuï en obert per a tothom.

Aquest compromís de servei dels subscriptors és el més important i lloable, però a més com a contrapartida també oferirem unes avantatges editorials.

Els subscriptors tindran garantida l’entrada a textos exclusius d’anàlisi i de confidencialitat, a més l’avantatge de rebre constantment els Newsletters com Sumari del digital i uns Butlletins especialitzats en cultura, Memòria Democràtica, solidaritat i resilència climàtica.

Fer-se subscriptor de LO CAMPUS DIARI desgrava. Es pot deduir en la declaració de la renda del pagament o donació a l’Associació Vivència Aranesa, l’entitat editora de la publicació.

La premsa universitària i escolar en català LO CAMPUS DIARI necessita suport econòmic i ho articularem a traves de les subscripcions, una formula de col·laboració i suport que s’adjunta a altres possibilitats que també contemplem a la nostra publicació, com fer una donació econòmica única o participar en un patrocini o en un mecenatge.

Actualment preparem els canvis tecnològics a LO CAMPUS DIARI per aquesta nova etapa i definirem la contribució econòmica que proposarem als nous subscriptors.

LO CAMPUS DIARI com premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord i Andorra, davant les accions que s’estan fent contra la nostra llengua, la nostra cultura i les nostres Institucions arreu dels Països Catalans; ens volem blindar com a publicació i més que mai necessitem a les nostres lectores i lectors en el compromís de reforçar una eina de llengua, ensenyament i cultura.

“Agermana’t i fes-te subscriptor del digital LO CAMPUS DIARI”

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere