Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Continua el Club de Lectura Interuniversitari “Lletres Compartides a la Uni” amb la propera presentació de l’obra “El jardí de les mèrleres” d’Àngel Terron (26 d’octubre)

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

La Xarxa Vives d’Universitats i la Institució de les Lletres Catalanes organitzen el Club de Lectura Interuniversitari “Lletres Compartides a la Uni”, un programa que té per objectiu apropar els escriptors de tot el domini lingüístic als lectors que encara no els han llegit i posar-los en relació amb el sector de la creació i la promoció literàries dels altres territoris.

El 26 d’octubre a les 18h. tindrà lloc en format virtual, la presentació de l’obra “El jardí de les mèrleres”, d’Àngel Terron. (Més endavant donarem el link de la sessió).

“Lletres Compartides a la Uni” està obert al conjunt de la comunitat universitària de la Xarxa Vives d’Universitats.

“Lletres Compartides a la Uni” forma part d’un Programa més ampli: “Lletres Compartides” que és un programa que neix de la necessitat d’apropar els escriptors de tot l’àmbit lingüístic català als lectors que encara no els han llegit i posar-los en relació amb el sector de la creació i la promoció literàries dels altres territoris. Es tracta d’un projecte pensat a llarg termini que permeti consolidar un espai literari comú entre els diversos territoris de parla catalana.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere