Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Es busca la col·laboració d’una entitat de Voluntariat a Tarragona pel Projecte “Comunitats contra l’aïllament social”

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior
Hand of a small girl and senior woman

El Projecte ‘Comunitats contra l’Aïllament Social’ té com a objectiu implicar la comunitat en la lluita contra la solitud no volguda i l’aïllament social.

La Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, impulsa el projecte ‘Comunitats contra l’Aïllament social’ arran de la necessitat d’implicar la comunitat i la ciutadania en la lluita contra la solitud no volguda i l’aïllament social, un dels reptes més destacats de qualsevol societat avançada i més evident arrel de la pandèmia.

Aquest projecte té per objectiu atendre persones en situació de vulnerabilitat social, de solitud no volguda, de manca d’autonomia i d’aïllament social; persones amb dificultats de socialització, d’inclusió comunitària o dèficit relacional per manca d’interacció familiar i de convivència, acompanyant-les cap a processos de socialització, d’inclusió i de seguiment individualitzat, perquè aconsegueixin una major qualitat de vida.

Per poder impulsar aquest projecte, cal comptar amb la participació d’una entitat de voluntariat del territori.

L’objectiu és fer un acompanyament social a través de diferents voluntaris i voluntàries que col·laborin acompanyant a totes aquelles persones que ho necessitin per tal d’integrar-se en un context socialitzador que trenqui amb la seva situació d’aïllament o de solitud no volguda.

Entitat voluntària

Si voleu participar en aquest projecte podeu aconseguir més informació adreçant-vos al Casal Cívic i Comunitari Tarragona-Campclar, en el telèfon 977 54 98 00 o podeu enviar un correu electrònic a cc.campclar@gencat.cat

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere