Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Catalunya: Jornada “EcoEduca Green School Days” a PortAventura Park de Vilaseca

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

PortAventura World impulsarà l’esdeveniment formatiu el proper 5 d’octubre, destinat a professors i alumnes amb multitud d’activitats, gimcanes, concursos i actuacions musicals

La jornada, organitzada dins del programa EcoEduca de PortAventura World, té com a finalitat promoure la consciència sostenible dels més joves

Col·laboren amb el programa professionals de l’educació i de la comunicació i empreses com ISDIN i Unilever, a més d’ONG i universitats com l’equip e-Tech Racing de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) o l’entitat ecologista Good Karma Projects

PortAventura Wolrd impulsarà el proper 5 d’octubre EcoEduca Green School Days, una jornada que té com a objectiu oferir continguts formatius als més joves amb una fórmula alternativa, unint diversió, emoció i educació. Per això, a l’àrea de la Xina de PortAventura Park es duran a terme multitud d’activitats, en què participaran tant professors com alumnes, que contribuiran a transmetre valors mediambientals.

El programa comptarà amb el Hackaton del Talent Factory, una gran gimcana on es plantejarà un repte sostenible que haurà de ser resolt amb propostes creatives, innovadores i sostenibles, i que brindarà als participants la possibilitat d’aconseguir entrades gratuïtes per visitar PortAventura Park.

Al programa d’activitats col·laboren professionals de l’educació i de la comunicació i empreses com ISDIN i Unilever, a més d’ONG i universitats com l’equip e-Tech Racing de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) o l’entitat ecologista Good Karma Projects, que aportaran experiència i bones pràctiques en matèria de sostenibilitat. Tot i que estan pensades especialment per a visites d’escolars, les activitats estaran obertes a totes les persones que visitin PortAventura Park aquell dia i hi vulguin participar, especialment a nens i joves.

EcoEduca, la proposta educativa de PortAventura World

Des de la seva inauguració, PortAventura World sempre ha apostat per oferir continguts formatius als grups escolars, oferint activitats educatives que han anat evolucionant amb el temps, fins que, el 2021, va néixer el projecte PortAventura EcoEduca, amb l’objectiu de transmetre valors de sostenibilitat de una forma dinàmica, divertida i participativa.

EcoEduca desenvolupa uns tallers interactius Residu Zero i impulsa un concurs escolar, ‘Fes el teu món més sostenible’, en què escoles de tot el país proposen solucions creatives per a la preservació mediambiental del seu entorn més proper. Les noves jornades Green School Days han estat la darrera incorporació al programa d’iniciatives d’EcoEduca.

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere