Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Xarxa d’Economia Solidària (XES) celebra la festa d’aniversari dels seus 20 anys i els 10 anys del projecte Pam a Pam!

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

El divendres 20 d’octubre a les 19h es celebrarà un doble aniversari: el de la Xarxa d’Economia Solidària (XES) que celebra els seus 20 anys i el del projecte Pam a Pam!, que celebra els seus 10 anys.

Serà una trobada a la Fàbrica de Creació, al recinte de la Fabra i Coats de Barcelona, en el marc del Fòrum FESC’23.

Els organitzadors ens diuen:

“Hi esteu totes convidades a sopar i a celebrar amb nosaltres la història i els èxits dels dos moviments, que són també vostres.

Ho farem amb jocs, vídeos, i un espectacle!

Per tal d’organitzar la festa i que sigui un èxit necessitem que us inscriviu al següent formulari abans del 10 d’octubre”.

Inscripció … clicar aquí

La Xarxa d’Economia Solidària (XES) és una organització formada per gairebé 500 sòcies. Defensa un sistema econòmic respectuós amb les persones, el medi ambient i els territoris que funciona sota criteris democràtics, d’horitzontalitat, transparència, equitat i participació.

L’economia solidària contempla una nova forma de produir, distribuir i consumir, i representa una alternativa viable i sostenible per satisfer les necessitats individuals i globals.

El Projecte Pam a Pam! és el mapa col·laboratiu de l’economia social i solidària a Catalunya. És una eina de la XES que mostra un mapa amb més de 1.500 iniciatives que comparteixen valors de l’ESS. És un directori d’opcions per fer un consum transformador i responsable, però també per buscar aliances per a l’intercooperació.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere