Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Bases i Convocatòria dels Premis Joan Roget 2023 sobre Recerca i Transferència de Coneixement

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Organisme convocant: Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació.

Objecte:

a) Premi a la Transferència de Coneixement Joan Roget al millor treball col·laboratiu d’R+D+I

i) Objecte

Aquesta categoria té com objectiu reconèixer qualsevol tipus de producció científica que s’hagi aplicat o amb potencial d’aplicació, realitzada mitjançant col·laboració publicoprivada o amb diferents agents econòmics i socials, presentada en forma de publicació científica, tesi doctoral, informe, patent, o qualsevol altra forma de presentació de resultats, per tal d’incentivar i recompensar la transferibilitat  potencial i real i el component innovador i emprenedor del personal científic i tècnic que treballa a les institucions de recerca del sistema català d’R+D+I.

ii) Requisits

Hi podran presentar candidatures els/les autors/autores del treball. Els projectes o casos presentats han d’haver estat realitzats amb una antiguitat màxima de cinc anys.

 
b) Premi a la Transferència de Coneixement Joan Roget a l’impuls de la transferència

i) Objecte

Aquesta categoria té com objectiu reconèixer la promoció, impuls i/o  el foment de la cultura innovadora i emprenedora a través d’iniciatives, models organitzatius, procediments, programes o serveis que tenen un impacte rellevant en el model de transferència. El seu objecte és reconèixer la importància de les unitats de transferència de coneixement del sistema català de recerca i innovació.

ii) Requisits

Hi podran presentar candidatures els agents del sistema català de recerca i innovació: universitats, centres de recerca i centres tecnològics. Els projectes o casos presentats han de tenir una antiguitat com a màxim de cinc anys.

 
c) Premi a la Transferència de Coneixement Joan Roget a un cas d’èxit de transferència

i) Objecte

Aquesta categoria té com objectiu reconèixer un cas d’èxit empresarial o institucional amb un coneixement transferit, mitjançant un acord de llicència, la creació d’una empresa o qualsevol altra forma de transferència que suposi un pas significatiu d’aplicació real, i que hagi arribat als seus usuaris potencials mitjançant la forma de producte o servei, al mercat i/o a la ciutadania.

ii) Requisits

Hi podran presentar candidatures les empreses o administracions públiques, juntament amb les entitats i/o oficines de transferència.

Dotació: El premi consisteix en un diploma acreditatiu i la quantitat de 5.000 euros (subjecte als impostos corresponents) per a cadascuna de les categories.

Lloc de presentació de candidatures: La presentació de candidatures es realitzarà a través de la pàgina web de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (premisjoanroget.fundaciorecerca.cat) on es troba disponible tota la informació necessària sobre com tramitar la candidatura i trametre la documentació.

Termini de presentació de candidatures: El termini de presentació de candidatures finalitzarà divendres 20 d’octubre de 2023, a les 14.00 hores.

Normativa: Bases i Convocatòria (DOGC núm. 9004 de 20.09.2023)

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere