Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Arriba la Creató, la primera gimcana de reptes de la Universitat Autònoma de Barcelona (3 octubre)

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

La Creató de La Comunitària UAB és una gimcana dirigida a l’alumnat, en què els participants hauran de resoldre reptes del campus passant pels diferents serveis de la Universitat, per acabar desenvolupant un petit projecte innovador i viable.

En el marc de La Comunitària UAB, el 3 d’octubre a les 12h el Parc de Recerca UAB organitza aquesta gimcana per animar l’alumnat de la Universitat a involucrar-se en la resolució dels reptes del campus.

Els estudiants que vulguin participar-hi s’han de registrar prèviament a través d’aquest formulari i el dia 3 d’octubre hauran d’anar al punt d’inici de la Creató, a la plaça Cívica. En equips, d’entre 6 i 8 persones, proposaran i desenvoluparan, en el transcurs de quatre hores i passant per les oficines de diferents serveis del campus, una solució viable i innovadora al repte que hagin escollit per aconseguir ser els guanyadors de la gimcana.

Durant el recorregut, se’ls aniran donant les instruccions per desenvolupar un petit projecte, mitjançant la metodologia de design thinking, i els participants podran preguntar als estudiants i serveis què pensen de la seva solució, ensenyant fins i tot petites visualitzacions per testejar si la seva solució seria atractiva i viable.

Al final de la jornada, presentaran els seus resultats i optaran als premis de les categories “Millor idea innovadora”, “Millor treball en equip” i “Millor presentació de la idea”.

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere