Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Centre Cultural la Beneficència de València: “Educació i memòria” / Taula rodona sobre les fosses del franquisme

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

L’acte se celebrarà aquest dimecres 27 de setembre a les 18 hores

La Diputació de València, a través de l’ETNO, Museu Valencià d’Etnologia, ha organitzat un acte sobre “Educació i memòria” dins del marc del projecte “Les fosses del franquisme: arqueologia, antropologia i memòria”.

La taula redona se celebrarà dimecres dia 27 a les 18.00 a la sala d’actes Alfons el Magnànim del Centre Cultural la Beneficència, ubicat al carrer de Corona 36 de València, i comptarà amb la participació de diferents especialistes en memòria històrica.

D’una banda, Teresa Llopis, professora de l’IES Ondara i membre del XEIM –Xarxa de recursos dins l’ensenyament públic– formarà part de la taula redona. També hi haurà l’escriptora Esther López Barceló, de l’aula Memòria Democràtica de la Conselleria de Cultura; i Carlos Fuertes, de l’Aula d’Història i Memòria Democràtica de la Universitat de València. Finalment, Ferran Mestre, professor d’Història i membre del CEFIRE de Gandia, tancarà la taula, que estarà moderada per l’antropòloga Pepa Garcia Hernandorena, també comissària de l’exposició «2238 Paterna, Lloc de perpetració i memòria».

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere