Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona: OpenPRBB / Jornada de Portes Obertes el dissabte 7 d’octubre

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

El Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB) convida la ciutadania a descobrir les investigacions que es fan als seus centres i a visitar aquesta gran infraestructura científica al costat de l’Hospital del Mar i el Campus del Mar de la Universitat Pompeu Fabra

La seva Jornada de Portes Obertes -OpenPRBB- se celebra el dissabte 7 d’octubre de 10 a 14.30 hores


L’OpenPRBB ofereix una gran diversitat d’activitats, com ara experiments, tallers i xerrades divulgatives. Les activitats són gratuïtes i aptes per a totes les edats i públics.

Per participar en les visites guiades per l’edifici, cal registrar-se prèviament al web https://openday.prbb.org. Les visites es fan en grups de 10 persones i estan acompanyades per investigadores i investigadors. L’edat mínima és de 12 anys. Els més petits (de 6 a 12 anys) podran participar en un espai dinàmic amb experiments adequats a la seva edat.

A la plaça interior de l’edifici hi haurà tallers que permetran descobrir la biologia sintètica, entendre la investigació amb animals, mesurar la salut cardiovascular, endinsar-se en una cèl·lula amb ulleres de realitat virtual o analitzar a través del microscopi metàstasi tumorals en un fetge de ratolí. Per als amants de la programació, hi haurà tres sessions del taller “On és la mutació? Aprèn a programar i troba errors en l’ADN!”.

“Ciència a la fresca”, un petit cicle de xerrades de 10 minuts sobre la investigació biomèdica d’avantguarda realitzada al Parc, ofereix un diàleg més proper amb la ciència. Personal investigador parlarà sobre organismes unicel·lulars, càncer de cervell o què són els ritmes circadians, entre altres interessants temes.

L’organització de l’OpenPRBB és només possible gràcies als més de 200 voluntaris i voluntàries dels centres del Parc i al suport de l’Ajuntament de Barcelona.

Jornada de Portes Obertes dels Centres del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona – PRBB
Dissabte 7 d’octubre de 10 a 14.30h
PRBB, Doctor Aiguader, 88, 08003 Barcelona
Esdeveniment gratuït

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere