Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Generalitat Valenciana i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies impulsen el “Curs de Turisme Cultural” de la Fundació Cañada Blanch

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

La secretària autonòmica de Turisme ha participat aquest divendres (29/09/2023) a la inauguració de la vint-i-dosena edició del curs.

Aquesta formació especialitzada inclou deu sessions formatives i tres visites-taller als municipis de Bocairent, Dénia i Segorbe

La Generalitat, a través de Turisme Comunitat Valenciana i la Conselleria d’Educació i Cultura, i en col·laboració amb la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP), impulsen el “Curs de Turisme Cultural” de la Fundació Cañada Blanch, que aquest any celebra la vint-i-dosena edició.

Es tracta de formació especialitzada, l’objectiu de la qual se centra a analitzar la riquesa i gestió en aquest producte al País Valencià, i adreçada a emprenedors i personal de les diferents administracions que desenvolupen funcions vinculades a la gestió cultural del Turisme o del Patrimoni.

El curs, que han inaugurat aquest divendres la secretària autonòmica de Turisme, Cristina Moreno; la secretària autonòmica de Cultura i Esport, Paula Añó, i la directora de la Fundació Cañada Blanch, Paula Sánchez, es desenvolupa fins al desembre amb sessions presencials i a distància.

A més, inclou tres visites taller a Bocairent, Dénia i Segorbe del País Valencià organitzades per Turisme.

Durant l’obertura, la responsable de Turisme ha destacat que “la formació i l’hospitalitat són dos valors molt estretament lligats al turisme”, ja que les expectatives dels turistes són “rebre un bon servei, però també rebre’l amb amabilitat i professionalitat”, ha afegit Moreno.

Cristina Moreno ha recordat que “tenim un gran llegat patrimonial i cultural com a conseqüència de totes les cultures que han habitat en aquesta terra” i ha posat especial èmfasi que “la missió de la Generalitat, des del punt de vista turístic, és col·laborar en la preservació dels nostres béns, posar-los en valor i promocionar-los, sempre amb criteris de sostenibilitat”.

“L’objectiu -ha continuat-, és que formin part de la nostra oferta turística i ajudin a crear economia als municipis”, que són, en definitiva, “l’escenari real del turisme”, ha subratllat.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere