Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

“Catalan Fims” organitza la tramesa de noves pel·lícules a la “Berlinale 2024”

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior
Tramesa Berlinale 2024

Lloc:  Berlín, Alemanya
Dates:  15 – 25 de febrer de 2024
Data límit: 09 d’octubre de 2023
Catalan Fims organitza una tramesa de pel·lícules per a la 74ª edició de la Berlinale. Les produccions que compleixin amb els requisits obtindran un descompte en el preu d’inscripció oficial, prèvia valoració del Festival. 

Requisits
LLARGMETRATGES Durada mínima de 60′Es prioritzaran les premieres mundials en totes les seccions, amb un mínim de premiere internacional (Competition i Encounters) o premiere europea (Panorama, Generation i Forum). Finalitzats després de febrer de 2023. No haver estat presentats per a la seva consideració a edicions anteriors de la Berlinale. 

CURTMETRATGES Durada màxima de 30′ (Berlinale Shorts) o 20′ (Berlinale Generation) Es prioritzaran les premieres mundials en totes les seccions, amb un mínim de premiere internacional (Berlinale Shorts) o premiere europea (Generation).Finalitzats després de febrer de 2023. No haver estat presentats per a la seva consideració a edicions anteriors de la Berlinale. 

Us recomanem que consulteu les bases de participació del Festival.  Inscripció Empleneu el següent FORMULARI abans del 9 d’octubre.  
Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere