Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Catalunya: Llengua Catalana és l’especialitat amb més vacants buides a Secundària a les oposicions de docent

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Matemàtiques i Tecnologia són les altres especialitats amb més llocs que no s’han pogut cobrir

Llengua Catalana és l’especialitat on han quedat més vacants buides a Secundària a les oposicions de docent. De les 657 places ofertes per a aquesta especialitat, 105 han quedat vacants. Només el 67,15% dels 822 aspirants que s’havien presentat han aprovat.

 Una situació similar s’ha viscut a Matemàtiques, la segona amb més places disponibles. Dels 1.018 avaluats només 683 han aprovat l’examen, deixant un total de 96 places buides de les 779 vacants.

De la mateixa manera, a l’especialitat de Tecnologia han quedat 91 llocs malgrat que el nombre d’aspirants (675) superés el nombre de places (636). La mitjana d’aspirants aprovats a Secundària és del 65,69%.

Altres especialitats on també han quedat un nombre de vacants considerable són Sistemes i Aplicacions Informàtiques (47), Processos Comercials (40) i Processos de Gestió Administrativa (36). En tots aquests casos, el nombre de candidats era notablement menor al de places ofertes.

Aquesta situació s’ha repetit també a les especialitats d’Alemany i Francès, on s’hi ha presentat una desena d’estudiants menys que l’oferta de places.

Pel que fa a la Primària, l’especialitat d’Anglès és la que ha tingut més places buides (38). Dels 844 avaluats, només 576 han aprovat, és a dir, el 68,25%. A Pedagogia Terapèutica també han quedat 30 places vacants de les 683 disponibles.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere