Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Sessió extraordinària del Consell de Govern de la Universitat de Barcelona

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

El dimarts 17 d’octubre, el Consell de Govern de la Universitat de Barcelona està convocat a una sessió extraordinària en què es portarà a aprovació l’acord de convocatòria d’eleccions al Rectorat. La sessió serà telemàtica i es podrà seguir en directe.  

La sessió està convocada a les 9:30 en primera convocatòria i, si no hi ha quòrum, a les 10:00. L’ordre del dia inclou també l’aprovació, si escau, de l’Acord de delegació de competències a les comissions delegades de Consell de Govern durant el període electoral. 

​​El Consell de Govern és l’òrgan col·legiat de govern de la Universitat. Estableix les línies estratègiques i programàtiques de la UB i les directrius i els procediments per aplicar-les en l’organització dels ensenyaments i la docència, en la recerca, en els recursos humans i econòmics, i en l’elaboració dels pressupostos. Està format pel rector, que el presideix; la secretària general; la gerenta; quinze membres designats pel rector i vint membres elegits pel Claustre Universitari entre els seus integrants; deu membres elegits pels degans; els directors de les escoles universitàries; cinc membres elegits pels directors de departament i pels directors dels instituts universitaris de recerca, i tres membres del Consell Social no pertanyents a la comunitat universitària. 

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere