Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

L’entitat Turisme Comunitat Valenciana col·labora amb la Universitat Politècnica de València i amb la Universitat d’Alacant per a la realització de formació per a personal de pisos en allotjaments turístics

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

El Govern Valencià ha aprovat la subscripció de dos convenis de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana amb la Universitat Politècnica de València (UPV) i amb la Universitat d’Alacant (UA) per a la realització de dos cursos de formació universitària i la qualificació professional per a personal de pisos a allotjaments turístics .

En concret, Turisme Comunitat Valenciana col·labora amb la Universitat Politècnica de València amb 20.000 euros per al desenvolupament del curs de formació específica de perfeccionament de personal de pisos en allotjaments turístics que s’imparteix al Campus de Gandia de la UPV durant el 2023. Aquest curs suposa , a efectes de crèdits universitaris, un total de 20 crèdits.

D’altra banda, el Ple del Consell també ha aprovat el conveni entre Turisme Comunitat Valenciana i la Universitat d’Alacant per a la realització del Curs de formació superior a Housekeeping-Gestió de Pisos i Neteja a Allotjaments, on la Generalitat aportarà 20.000 euros, que es imparteix al CdT ‘Domingo Devesa’ de Benidorm. Aquest curs comporta títol propi de la Universitat d’Alacant i suposa 20 crèdits universitaris.

L’objectiu d’aquestes dues accions formatives conveniades amb la UPV i la UA és millorar la formació de les persones professionals en actiu. Per això, es fomenta la formació de persones professionals qualificades en l’organització, la gestió i la coordinació dels treballs del departament de pisos als establiments hotelers i extrahotelers, aprofundint en el coneixement tant teòric com pràctic dels processos, així com dels serveis de bugaderia.

Aquests cursos s’emmarquen en un programa específic orientat al personal de pisos que ha elaborat Turisme Comunitat Valenciana amb el suport de representants i agents directament relacionats amb el sector.

L’objectiu d’aquest programa específic és fomentar una formació de qualitat per al col·lectiu de pisos, aportant valor al capital humà que realitza aquestes funcions, a més de dignificar des del punt de vista professional aquestes ocupacions.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere