Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Universitat de Girona i la Fundació MAP de Ripoll impulsen una investigació sobre educació emocional i discapacitat

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Culminarà la recerca d’aquí a dos anys amb la creació de material didàctic per a organitzacions del tercer sector

La Universitat de Girona (UdG) i la Fundació MAP de Ripoll treballaran conjuntament en una investigació sobre educació emocional i persones amb discapacitat.

El projecte, que ha rebut un ajut de la Fundació ‘la Caixa’, començarà aviat i s’allargarà 24 mesos.

Consistirà en la creació d’un material per treballar l’educació emocional amb persones amb discapacitat intel·lectual, que inicialment es repartirà entre cinc organitzacions socials participants en l’estudi per després oferir-la a organitzacions del tercer sector.

Els professionals de benestar emocional de la Fundació MAP formaran els professionals de les cinc entitats que impartiran el programa formatiu a les persones ateses i faran el seguiment durant les deu sessions que durarà.

El treball conjunt es farà entre la Fundació MAP i el Grup de Recerca en Llenguatge i Cognició de la UdG. En primer lloc, es farà una avaluació prèvia i una de posterior a cada entitat, així com enquestes a les persones participants en el programa formatiu. A partir de l’anàlisi de les dades resultants, realitzat des del grup de recerca de la UdG, es redefinirà el material utilitzat amb els ajustos necessaris. D’aquesta manera, el material definitiu es podrà repartir per totes les organitzacions del tercer sector que treballin amb el col·lectiu.

Els resultats també es donaran a conèixer en jornades, ponències i es publicaran en una revista científica d’abast internacional. Per fer tota aquesta tasca es comptarà amb el suport econòmic de la Fundació ‘la Caixa’, que aportarà 35.750 al programa formatiu, la investigació i els materials.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere