Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

FERIAD’IP : Més de 400 alumnes de Formació Professional del País Valencià participen en la fira dedicada a la construcció

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Fira València acull del 17 al 19 d’octubre la fira dedicada al sector de la construcció

L’alumnat podrà visitar 55 estands d’empreses capdavanteres a escala internacional i formar-se amb les ‘Píndoles formatives’

Més de 400 alumnes de Formació Professional de vuit centres del País Valencià participen en la FERIAD’IP, que té lloc del 17 al 19 d’octubre en Fira València, on podran conèixer les últimes novetats en construcció i obra civil.

La directora general de Formació Professional, Marta Armendia, va assistir ahir a la inauguració d’aquesta fira, que suposa la més àmplia representació de la innovació en solucions, materials, productes, eines i sistemes per a l’aïllament, la construcció seca i la decoració.

L’alumnat que assisteixi aquests dies a la fira podrà visitar els 55 estands d’empreses internacionals i estatals, i, de manera significativa, les del País Valencià.

FERIAD’IP, promoguda i organitzada per AD’IP Associació Espanyola, suposa una oportunitat perquè l’alumnat d’FP es formi amb professionals del sector amb el projecte ‘Píndoles formatives’.

Així mateix, podran provar diversos simuladors relacionats amb el sector de la producció, compartir experiències i comentar els seus dubtes amb exalumnes d’FP, que des de molt jóvens han aconseguit l’èxit en actuar com a intermedis d’empreses capdavanteres del sector de la construcció.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere